Smiley face Danica Skincare Smiley face Smiley face DK uk
+45 29 89 14 71
-i 9 år kendt som saltskrub.dk


hjem mest solgte produkt grupper alle produkter vis kurv nyhedsbrev Mød os her
webshop Indtast søgeord: vis grupper
(skriv en del af et produktnavn, en duft, eller et brandnavn)

Nyhed! Spar fragten, køb for blot kr. 500. Ellers betaler du nu kun kr. 39,- hvis du selv henter pakken hos Postnord

Kropsolie - Ocean duft 100 ml,

Pris DKK : 100.00 pr. 100 ml.
Antal:
Beskrivelse
Kropsolie med Hyben- og Abrikoskerneolie. Kan bruges som kropsolie og massageolie. Olien giver god næring til huden, den er rig på E-vitaminer og Retin A. Den optages særlig hurtigt i huden.

Anvendelse
God olie at starte med, hvis man ønsker at erstatte cremer med kropsolier. Olien har en fedtprocent der ligger tæt på hudens egen. Derfor optages olien særlig godt i huden. God mod inflammation, psoriasis, eksem og akne.
Vejledning
Smør olien ind i huden, fedter kun meget kort tid. Kropsolier optages bedst når huden er varm, for eksempel efter et bad. Olien kan anvendes på både våd og tør hud.
Indeholder
Hybenkerne- og Abrikoskerneolie med tilsat E-vitamin og eventuel duft.
Duft
Kropsolien med Hybenkerneolie kan købes i 18 forskellige duftvarianter. Vi har valgt at bruge dufte ud fra en videnskabelig betragtning. Eventuelle dufte er uden 26-stoffer, også kaldet allergener. Vi har valgt dufte, således at indholdet af allergener ligger under EU fastsatte mærkningskrav. Til eksemhud og særlig følsom hud, anbefaler vi dog at bruge vore produkter uden duft.

Danica Skincare ApS -tidligere kendt som saltskrub.dk, Krudtværksalleen 20, 3300 Frederiksværk, telf.nr.:29891471, cvr.nr.:37441821 mere/kontakt: her